Kérastase

Det internationella lyxvarumärket

Som visionär inom skönhet skapade François Dalle varumärket Kérastase 1964 för att marknadsföra professionell hårvård som kombinerar skönhet och vetenskap. Passionen för vackert hår gav upphov till banbrytande innovationer och satte nya standarder för hårvård. Det är så Kérastase blev ett internationellt lyxvarumärke, som idag är känt för sin professionella expertis, djupverkande formler, lyxiga vårdritualer och personliga tjänster.

Handla efter kategorier

Kérastase: 154 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Kérastase står för professionell, mycket effektiv och innovativ hårvård som individuellt uppfyller alla krav. Alla produkter är lätta att integrera i den dagliga vårdrutinen - tvätt, konditionering, förfining och styling.
På så sätt är serierna från Kérastase perfekt anpassade till hårets struktur och individuella behov. Detta ger upphov till individuella produktlinjer av hög kvalitet.

Kérastase Résistance hjälper med att bygga upp svagt och skadat hår.
Résistance
hjälper specifikt till att bygga upp skadat och försvagat hår och återskapa dess livfullhet och motståndskraft
En höjdpunkt är den termoaktiva hårkrämen Ciment Thermique, som utvecklades 2007. Det lätta leave-in med värmeskydd anses nu vara den mest populära produkten i Résistance-serien.
Dessutom har Résistance Therapiste- lagts till i vårdlinjen. Den har en stärkande och skyddande effekt på allvarligt skadat hår.
Slutligen kom Résistance Extentioniste 2018. Denna vårdlinje stärker inte bara försvagat hår, utan har också en tillväxtfrämjande effekt.

Kérastase Genesis hjälper mot håravfall
År 2020 dök Genesis upp, en vårdserie som särskilt hjälper till mot håravfall på grund av försvagade hårrötter och hårbrott. Produkterna stärker hårfibrerna och stimulerar hårväxten, vilket gör att håret inte går sönder.

Kérastase Blond Absolu ger varje hår en strålande blond färg
Blond Absolu
har funnits på marknaden sedan 2019. Den regenererande vårdserien är optimerad för naturligt blont, grått och blekt hår och passar alla typer av blont hår. Förutom den stärkande och vårdande effekten hjälper linjen till att neutralisera oönskade gula och koppar-toner.

Kérastase Elixir Ultime för en dyrbar hårförfining
Elixir Ultime
dök upp 2010 och har sedan dess blivit ett sortiment med dyrbara oljor för glänsande och extra strålande hår.

Kérastase Nutritive vårdar torrt och skört hår
På 80-talet kom Nutritive- på marknaden med Nutritive Masquintense, som i dag har världsomspännande kultstatus. Vårdserien är speciellt anpassad för stressat och torrt hår. På 90-talet utökades Nutritive-sortimentet. Den är nu indelad i Irisome för normalt till lätt torrt hår och Magistral för mycket torrt hår.

Kérastase Discipline disciplinerar rebelliskt hår
2014 firar Kérastase sitt 50-årsjubileum och lanserar Discipline som en ny produkt. Produkterna balanserar särskilt ostyrigt hår samtidigt som de bibehåller volymen. Två år senare kompletteras linjen med Discipline Curl Idéal produkter som är optimerade för alla typer av lockar.

Kérastase Densifique ger håret fyllighet och täthet.
Densifique
hjälper tunnare hår genom att göra det tätare och mer voluminöst. Densifique-produkterna finns i vit färg för kvinnor och Densifique Homme i svart färg för män.

Kérastase Volumifique ger volym till håret.
Volumifique ger fint hår ny volym och smidighet utan att tynga ner det. Håret ser starkare och mer voluminöst ut.

Kérastase Chronologiste skämmer bort varje hår med lyx och vård
Chronologiste
är den lyxigaste serien som erbjuder unik vård för hårbotten och hår med de mest värdefulla aktiva ingredienserna. Den lugnar irriterad hårbotten, stärker håret och ger glans.

Kérastase Couture Styling skapar individuella looks
2013 lanseras Couture Styling med en mängd olika stylingprodukter för en fantastisk finish och långvarig stadga.

Kérastase Initaliste stimulerar hårväxt
2012 lanseras Initaliste, det första hårserumet. Tack vare inhemska växtceller stimuleras cellförnyelsen och hårets tillväxt förbättras för alla hårtyper.

Kérastase Reflection ger mer färgintensitet.
Reflection
vårdar specifikt färgat, markerat och skadat hår och hjälper hårfärgen att lysa med ljusreflekterande element.

Kérastase Soleil ger näring och skyddar håret från solen
År 1987 kom den innovativa produktserien Soleil, som särskilt tar hand om solstressat hår och skyddar det från skadliga UV-strålar.

Kérastase Spécifique hjälper till mot hårbottenproblem.
Kérastase ägnar också särskild uppmärksamhet åt att vårda hårbotten som en bas för friskare hår. Spécifique är avsedd för behandling av olika hårbottenproblem.

  • Spécifique Anti Grease: På 1970-talet kom Bain Divalent ut som ett speciellt schampo för hår med fetare rötter och torra toppar. Schampot är den första och fortfarande den mest framgångsrika produkten i serien.
  • Spécifique Anti Hair Loss: 2003 lanseras Cure Anti-Chute, en ampullbehandling mot håravfall. Den kliniskt testade, innovativa formeln regenererar hårbotten och galt - fylld i de distinkta glasampullerna.
  • Spécifique Anti Dandruff: Spécifique Anti-Pelliculaire eliminerar torra eller feta mjäll och förhindrar nybildning.
  • Spécifique Dermo Calm: Spécifique Dermo Calm stärker och återfuktar särskilt känslig, torr och spänd hårbotten. Dessutom återställer schampot den naturliga balansen.

Kérastase Fusio Scrub rengör intensivt hårbotten.
Fusio Scrub
är en serie som rengör och ger näring till hårbotten med exfoliering. De speciella skrubbarna hjälper också till att minska klåda, irritation och mjäll. De är optimerade för behoven hos torr och fet hårbotten.


Kérastases historia

Från början
Med Kérastase kombinerar 1964 François Dalle (styrelseordförande för L'Oréal från 1957 till 1984) vetenskap och lyxig hårvård. Frisören och visionären vill personalisera och revolutionera hårvård, vilket fortfarande är drivkraften bakom Kérastase idag. Han diagnostiserar hårets och hårbottens tillstånd för att uppnå perfekt vård.

1980- och 1990-talen
1980 utvecklar Kérastase den första hårbehandlingen med Masque à l'Huile de Germes de Mais, en rik mask med majsfröolja.
Med tanke på nya hårbehov utökas schamposortimentet till sju schampon mellan 1983 och 1986. I slutet av 80-talet expanderar Kérastase till Sydamerika med ett marknadsinträde i Chile.
På 1990-talet finns Kérastase även i Nord- och Sydamerika. Lyxmärket säljs även i Brasilien, Colombia, Mexiko och Panama.
Vid denna tidpunkt stöder högteknologin den snabba utvecklingen och expansionen av vårdprodukterna.

I dag
Idag är Kérastase ett internationellt lyxvarumärke med ett brett sortiment av högkvalitativa hårvårdsprodukter. Den moderna förpackningen bidrar inte bara till den lyxiga känslan, utan är också hållbar genom att den använder mindre plast.

Hitta Kérastases lyxiga, personliga vård på labelhair.