Fusio Scrub

Vårdade peeling för hårbotten och hår

Vill du hålla ditt hår under kontroll? Då är det sofistikerade Discipline produktsortimentet precis rätt för dig.

Fusio Scrub: en produkt

Filter

Alla priser inkl. moms.

Vad är nyttan med en skrubb för hårbotten?

Håret och hårbotten utsätts dagligen för yttre påverkan, värmestyling, färgning och frekvent hårtvätt. Detta kan leda till rodnad, klåda, fet hårbotten, mjäll eller till och med håravfall.
Kérastase Fusio Scrub är en intensiv, skonsam skrubbehandling för användning i hemmet. Tack vare partiklarna rengör den inte bara grundligare än ett schampo, utan har också en avgiftande effekt. Den naturliga regenereringen av hårbotten stöds av skalpskålen.
På en frisk och förnyad hårbotten växer håret bättre och ser mer livligt ut. Håret blir smidigt och glänsande och får även en långvarig volym.

Hur appliceras Kérastase Fusio Scrub?

För det första finns det två produkter att välja mellan:

  • Kérastase Fusio Scrub Purifying, på franska Fusio Scrub Énergisant, rengör intensivt särskilt fet och fjällig hårbotten. Skrubben är också perfekt för tunnare hår. Havssaltet som ingår har en avgiftande effekt, medan vitamin B6 och salicylsyra skyddar och stärker hårbotten.
  • Kérastase Fusio Scrub Soothing, på franska Fusio Scrub Apaisant, lugnar särskilt känslig, torr och fjällande hårbotten. Kombinationen av Jojoba och Söt apelsinskal återfuktar. En fräsch citrusdoft kompletterar vårdupplevelsen.

Användningen av båda produkterna är identisk. Håret ska kammas väl innan det appliceras. Skrubben masseras in i mycket vått hår i cirkulära rörelser för att rengöra och stimulera hårbotten. Naturligtvis befrias håret också från orenheter och eventuella rester. För ett intensivt lödder, tillsätt vatten gradvis medan du masserar. Skölj väl efter några minuter. Efteråt är det bäst att applicera en lämplig vårdprodukt på längderna och topparna, eftersom håret absorberar de aktiva ingredienserna särskilt bra efter exfoliering.

Kan Kérastase Fusio Scrub användas istället för schampo?

Skrubben kan ersätta schampo en gång i veckan. I kombination med samordnad kompletterande vård blir resultatet en perfekt kombination för hår och hårbotten.
Håret bör dock inte rengöras enbart med peeling. Resten av dagen ska du använda det vanliga schampot för rengöring.

Du kan hitta allt du behöver för en uppfräschad, vitaliserad hårbotten och ett glänsande, voluminöst hår hos labelhair.

" "

Kérastase Nutritive är speciellt framtagen för torrt, sprött och svårkammat hår. Den speciella vårdlinjen hjälper till att återställa hårets struktur och ge håret glans.
Torrt hår kan orsakas av att talgkörtlarna inte fungerar tillräckligt bra eller av yttre påverkan, t.ex. värme. Nutritive skyddar och vårdar torrt hår optimalt och återfuktar det utan att tynga ner det.

Hemligheten ligger i Irisome Complex Irisome Complex är en kraftfull kombination av Power-Gluco-Active aktiv ingrediens och Iris Rhizome Extract.
Den aktiva ingrediensen Power-Gluco-Active består av lipider, glukos och proteiner och ger näring till torra hårfibrer.
Iris Rhizome Extract skyddar håret från fria radikaler som en effektiv antioxidant. Den utvinns ur irisblommans rot (rhizom), som är känd för sina rika näringsämnen och antioxidanter. Det hjälper alltså håret att skydda och regenerera sig självt. Dessutom identifierar extraktet särskilt torra områden och ger håret långvarig fukt.
Tack vare Irisome Complex upptäcks och vårdas inte bara torra fläckar, utan håret skyddas också från återkommande torrhet.


Den skräddarsydda vårdrutinen är tillgänglig för tre olika torrhetsnivåer:

  1. För normalt till lätt torrt hår
  2. För medium torrt, skadat hår
  3. För mycket torrt hår med