Presentpaket

Individuellt sammanställda paket. För särskilt nära och kära.

Vi sätter ihop det perfekta presentpaketet med produkter av högsta kvalitet efter dina individuella önskemål. Här hittar du allt som har med hårvård att göra – från rot till topp. I sortimentet finns även utvalda produkter för personlig hygien.

Vi levererar gärna set du själv har satt ihop eller färdiga set ur vårt sortiment till dig på det datum du anger. Vare sig det är som julklapp eller till påsk, födelsedagar eller årsdagar. Våra överraskningar slår aldrig fel.

Våra presentförpackningar:
Välj bland våra olika presentförpackningar. Från eleganta kartonger med glansig finish, wellpappförpackningar med fönster, till mörka kartonger med magnetförslutning, det finns något för alla smaker. Våra produkter är vackert förpackade med sizzlepak i din valda presentförpackning. Vi använder wellpapp för att skydda produkterna optimalt.

Leverans:
Vi tar gärna hand om frakten åt dig. Beroende på storleken på beställningen levererar vi med våra fraktpartners det datum du anger. Kostnaderna för detta beräknas efter storleken på din beställning.

Är du företagare och letar efter en passande present till kunder, affärspartners och anställda? Inga problem - vi hjälper dig gärna! Vi erbjuder individuella lösningar, precis efter dina önskemål och krav.

Kontakta oss gärna på: office@labelhair.com