Blond Absolu

Strålande blont hår

Blond Absolu är den individuella hårvårdsserien för en ny vision av blond. Hårfibrerna regenereras intensivt medan ultravioletta pigment eliminerar oönskad gulfärgning. Allt blont eller blekt hår, alla nyanser av blont och även grått hår får en strålande blond färg med unik färgglans.

Blond Absolu: 23 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Blond är mer än bara en trendig färg. Varje blondin är individuell och har särskilda krav. Kérastase Blond Absolu är en hårvårdsserie som syftar till att uppfylla exakt dessa krav för blont, blekt och grått hår.
Blont eller blekt hår har ofta en oönskad gul färg. Med den första Ultraviolet Care förebygger Kérastase denna effekt utan att försumma den rika vården. Med värdefulla ingredienser har produkterna en regenererande och antioxidant effekt på håret. Den speciella egenskapen är samspelet mellan de tre huvudsakliga aktiva ingredienserna:

  • Den berikade hyaluronsyran stärker hårfibrerna inifrån och främjar förnyelsen av hårbotten. På så sätt hjälper det också mot eventuellt håravfall. Hyaluronsyra ingår i alla Blond Absolu-produkter.
  • Det Edelweiss-extraktet är framställt av den välkända växten. Den stärker håret och ger det antioxidantkraft. Samtidigt lugnar den hårfibrerna och förbättrar på så sätt dynamiken och motståndskraften. Edelweiss är en ingrediens i alla Blond Absolu-produkter.
  • De ultravioletta neutraliseringsmedlen förhindrar omedelbart oönskade guld- och kopparreflektioner. Blondinen lyser med en hälsosam glöd. De finns i Bain Ultra-Violet och Masque Ultra-Violet.

Detta effektiva trippelkomplex gör ditt hår elastiskt, glansigt och friskt för ett långvarigt blont stål.

Den perfekta sammansättningen av Blond Absolu-produkterna kan skräddarsys efter det blonda hårets behov. Urvalet börjar med rätt schampo, leder sedan vidare till en stark vård och slutligen till det slutliga värmeskyddsserumet.
Följande alternativ är tillgängliga för de tre skötselstegen:

  1. Tvätta med schampo - Bain Lumiere eller Bain Ultra Violet
  2. Konditionering med balsam eller mask - Cicaflash eller Masque Ultra-Violet
  3. Skydda med leave-in vård - Cicaplasme

Alla högkvalitativa produkter i Blond Absolu-serien kan kombineras enligt personliga behov och finns även tillgängliga i motsvarande set.
Hitta allt för en perfekt, strålande blondin på labelhair.