Nutritive

Vårdrutin för torrt och skadat hår

Namnet säger allt, för med den högkvalitativa vården kan du försiktigt disciplinera ditt hår utan att begränsa dess naturliga elasticitet. Ditt hår kommer att bli tämjt och glänsande.

Nutritive: 11 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Kérastase Nutritive är speciellt utvecklad för torrt, sprött och svårkammat hår. Den speciella vårdlinjen hjälper till att återställa hårstrukturen och ge håret glans.
Torrt hår kan orsakas av hypofunktion av talgkörtlarna eller av yttre påverkan som värme. Nutritive skyddar och vårdar torrt hår optimalt och återfuktar det utan att tynga ner det.

Hemligheten ligger i Irisome Complex. Irisome Complex är en kraftfull kombination av den aktiva ingrediensen Power-Gluco-Active och extrakt från irisrhizom.
Den aktiva ingrediensen Power-Gluco-Active består av lipider, glukos och proteiner och ger näring åt torra hårfibrer.
Iris Rhizome Extract är en effektiv antioxidant som skyddar håret mot fria radikaler. Det utvinns ur roten till irisblomman (rhizom), som är känd för sitt rika innehåll av näringsämnen och antioxidanter. Det hjälper därför håret att skydda och regenerera sig självt. Extraktet känner också igen särskilt torra områden och förser håret med långvarig fukt Tack vare Irisome Complex känns inte bara torra partier igen och behandlas, utan håret skyddas också mot återkommande torrhet.