BlondMe från Schwarzkopf Professionals

Allt för blonda nyanser

BlondMe från Schwarzkopf Professional är dedikerad till individuell och effektiv vård för varje typ av blont hår. Tack vare ett brett utbud av produkter och 3D Bond Creation System uppfyller de de höga kraven och säkerställer det perfekta blonda resultatet.

Handla efter kategorier

BlondMe: 14 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Blont hår står för individualitet och självförtroende. Blond är inte bara blond. Blont hår kräver därför inte bara individuell, utan också effektiv vård. Detta bör dock också vara skonsamt mot den känsliga hårstrukturen.
Med BlondMe-serien har Schwarzkopf Professional uppfyllt de höga kraven och de speciella önskemålen med ett brett utbud av produkter. Alla produkter är utrustade med 3D Bond Creation System för att uppnå det perfekta blonda resultatet.

Vad är 3D Bond Creation System?

BlondMe står för kraftfulla vårdprodukter med den innovativa 3D-bryggtekniken, även känd som 3D Bond Creation System.
Systemet har en trippelverkan, vilket innebär att det skyddar, underhåller och återuppbygger fiberanslutningar i håret. Hårstrukturen stärks och hårets hälsa förbättras. Detta minskar hårbrott avsevärt. Dessutom intensifieras färgglansen för en långvarig glans.
Tack vare den speciella omsorgen förblir blont hår smidigt och fullt av lyster under lång tid. Tekniken innehåller också ett speciellt proteinkomplex som optimalt anpassar sig till individuella behov.


BlondMe: hårvård för varje blondin

BlondMe är specialiserad på den känsliga blonda hårstrukturen. Schampon, balsam, hårbehandlingar och leave-in-produkter hjälper till att vårda, bygga upp och skydda varje blont hår. För att möta alla olika behov har vårdserien delats upp i ytterligare linjer.

Cool Blondes

BlondMe Cool Blondes är speciellt utvecklad för intensivvård och underhåll av kalla blonda toner. De neutraliserande produkterna använder färgpigment för att skonsamt men effektivt ta bort oönskade varma undertoner och gula toner. Samtidigt regenererar de hårstrukturen.

All Blondes Light & Rich

BlondMe All Blondes specialiserar sig på den rika vården av blekta färger för alla blonda toner. Medan Light produkterna är designade för fint till normalt hår, utvecklades Rich för normalt till tjockt hår.
All Blondes produkter använder det välkända 3D Bond Creation System för att bygga upp hårstrukturen och stärka håret. Samtidigt ger de en ren blond och full ljusstyrka.

Blonde Wonders

Med BlondMe Blonde Wonders försummas inte skyddet vid styling. BlondMe Blonde Wonders Restoring Balm stödjer blont hår vid styling med plattång tack vare sin skyddande effekt.
BlondMe Blonde Wonders Glaze Mist förfinar blont hår och ger det skydd och extra glans.

All Blondes Detox

BlondMe All Blondes Detox djuprengör och avgiftar alla nyanser av blond. Dessutom stödjer de utvecklingen av hårstrukturen. De ger dig en fräsch, frisk och ljusare blond.

BlondMe Detox Vita-C Shot All Blondes står för en särskilt optiskt ljusare effekt.

Allt du behöver för att ta hand om blont hår för strålande färgresultat finns hos labelhair.