Schwarzkopf Professional - Together. A Passion For Hair

Mångfald och perfektion för alla hårtyper

Schwarzkopf Professional står för passion och respekt för varje hårtyp. Varumärket bevisar detta med många innovativa produkter som verkligen har satt milstolpar inom hårvård. Oavsett om det gäller vård, styling eller färgning - Schwarzkopf Professional erbjuder rätt produkt och skämmer bort ditt hår. Hitta rätt vård för dig här och njut av hårkänslan som efter ett besök hos frisören.

Handla efter kategorier

Schwarzkopf Professional: 165 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Schwarzkopf Professional är ett av de mest kända företagen när det kommer till produktion av professionella och innovativa hårprodukter.

Historia

1898 öppnade kemisten och apotekaren Hans Schwarzkopf en "färg-, apoteks- och parfymaffär" i Berlin.
1903 förnyade han skönhetsmarknaden för första gången och skapade ett pulverschampo som snabbt blev mycket populärt.
1927 skapade han sitt första flytande schampo, som ständigt förbättrades fram till 1949.
1955 skapades en innovativ stylingserie, Taft. Under de följande åren fokuserade märket även på att göra högkvalitativa produkter för lockigt hår.
1995 tog den Düsseldorf-baserade Henkel-gruppen över varumärket Schwarzkopf, vilket gör det till en av Europas ledande leverantörer inom hårkosmetik.

Idag utmärker sig varumärket Schwarzkopf Professional, förutom ständig forskning och innovation, även för sina miljövänliga och mångsidiga produkter.


Schwarzkopf Professional: ett ständigt växande sortiment

Idag har varumärket mer än 600 högkvalitativa produkter. Schwarzkopf Professional har åtagit sig att skapa produkter som kan tillfredsställa alla behov, oavsett hårtyp eller längd. I sortimentet hittar du professionella stylingprodukter, hårvård och hårfärger.

Hårvård

Perfekt för att ta hand om alla typer av hår en frisk och smidig känsla. För att möta de specifika behoven hos olika hårtyper har Schwarzkopf Professional utvecklat flera linjer, den ena mer fantastisk än den andra.

Styling

Schwarzkopf Professional stylingprodukter är perfekta för en snabb och enkel styling. De speciella formlerna skyddar håret, samt ger det textur och volym. Släpp loss din kreativitet!

Färg

Schwarzkopf Professional specialiserar sig på att skapa högkvalitativa färger. Även i det här fallet är målet att tillfredsställa behoven hos alla hårtyper, vilket garanterar ett vackert och professionellt resultat. Formlerna är designade för att frigöra maximal glans och att perfekt täcka vitt, vilket säkerställer ett resultat som liknar det hos frisören.

Hos labelhair kan du köpa alla Schwarzkopf Professional-produkter och få fantastiskt hår, precis som hos frisören.