O'right

O'right

Bra för dig, bra för miljön

Vad står O'right för?

Det innovativa varumärkets ambitioner återspeglas redan i namnet:

  • "O" är tänkt att symbolisera jorden
  • "right" står för avsikten att göra rätt

Målet är att vara det grönaste hårvårdsmärket att erbjuda professionella produkter med fokus på hållbarhet och därmed främja en bättre, hälsosammare och mer miljövänlig framtid. Med detta mål i åtanke grundade Steven Ko O'right 2002. Än idag strävar vi också efter att aktivt möjliggöra för framtida generationer att få en bättre och mer hållbar livsstil.
"Stand up for Future", är hur grundaren Steven Ko sammanfattar mottot.

Bra för dig, bra för miljön

Detta enkla koncept gäller för varje enskilt steg i produktionen och utvecklingen av produkterna, såväl som för varumärket och designen. Av de många steg som tas med stort engagemang, koncentrerar vi oss här på de högkvalitativa ingredienserna och den speciella förpackningen.

Naturliga ingredienser:

O'right 's free from concept står för naturliga produkter som är bra för oss som människor och för miljön. Av denna anledning innehåller naturliga schampon inga tvivelaktiga ingredienser. De är därför:

  • Hormonfri
  • Utan parabener
  • Formaldehydfri
  • Ftalatfri
  • Färgfri
  • Sulfatfri ytaktiva ämnen
  • Fri från etylenoxid
  • Utan bindemedel

O'rights produkter hjälper håret att bli mer naturligt igen så att det känns starkt, gripande och friskt.
Men när man byter till naturprodukter kan olika reaktioner uppstå, som irritation eller tråkigt och torrt hår. Detta är dock en naturlig avgiftningsreaktion av kroppen och en del av anpassningsfasen.
O'rights produkter är fria från bindemedel, men mycket koncentrerade. De innehåller också naturliga oljor. En liten mängd räcker för att vårda och regenerera håret.
Om det bildas lite skum under bytesfasen är det bäst att tvätta håret två gånger med en liten mängd schampo varje gång.

Förpackningen:

Tack vare det innovativa tree-in-the-bottle-konceptet är schampoflaskan gjord av 100 % komposterbart material. Dessutom är korken av hållbart bambu inte bara elegant, utan också miljövänlig.
Det miljövänliga materialet är tillverkat av frukt- och grönsaksstärkelse. Det används också 100 % PCR-material som är återanvända. O'rights material återvinns för att inte förorena miljön.
De handgjorda korkarna är gjorda av taiwanesisk Moso-bambu. Den snabbväxande bambuplantan representerar en naturresurs för hållbar förvaltning. Bambu kan skördas med stor omsorg vart fjärde år. Dessutom erbjuder de vackra bambuförslutningarna säkert läckageskydd.

Du kan hitta de högkvalitativa naturprodukterna från O'right, som är bra för dig och ditt hår här.