Origins Plantscription™ Anti-Aging Set

För ett fräscht utseende

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Vill du att din hud ska se yngre och fräschare ut? Då är detta set rätt för dig!

Det milda rengöringsskummet Plantscription™ Anti-Aging Cleanser med anogeissus-extrakt, jasminblomma och havreproteiner hjälper dig att ta bort smuts, orenheter och döda hudceller.
Användning: Fukta rengörings med vatten. Det utvecklas till ett silkesmjukt, ultralätt skum. Massera in den försiktigt och ta sedan bort den med varmt vatten. Använd morgon och kväll.

Origins har kombinerat växtvärldens fulla kraft i en kräm! Plantscription™ Powerful Lifting Cream stabiliserar naturliga kollagen- och elastinnivåer. Hudens densitet och struktur förbättras. Hudens spänst och elasticitet optimeras, linjer och rynkor reduceras.
Användning: Massera in den rika men lätta konsistensen på morgonen och/eller kvällen som en dag- eller nattkräm med lätta cirkulära rörelser. Börja vid underkäken och arbeta uppåt.

Den silkeslena Plantscription™ SPF 25 Power Anti-Aging Cream stöder produktionen av fibrillin och minskar därigenom linjer och rynkor. Den stärker elasticiteten och spänsten, definierar konturerna och jämnar ut, skyddar och vårdar. På nolltid återställer den hudens ungdomliga lyster och fräschör.
Användning: Applicera på rengjord hud på morgonen.

Plantscription™ Anti-Aging Eye Treatment är specifikt tillägnad de vanligaste tecknen på hudåldrande i ögonområdet. Den bekämpar kråkfötter, slätar ut rynkor och ger ny elasticitet till slapp hud.
Användning: Applicera försiktigt morgon och kväll.

Varumärken: Origins
Produkttyper: hudvård, ansiktsrengöring, ansiktsvård, ansiktskräm/lotion, presentförpackning, treatment, ögonserum/ögonkräm
Hudtyp: mogen hud, normal hud, torr hud, oren hud, kombinerad hud, känslig hud
Egenskaper: fri från parabenener, paraffinfri, ftalatfri
Användningsområde: ansikte
Produktlinje: Plantscription™
Anmärkning om ingredienser och applicering

svenska recensioner skriven för Origins Plantscription™ Anti-Aging Set

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder