milk_shake

Naturens kraft för naturligt vackert hår

milk_shake produkter drar nytta av naturens kraft för att erbjuda professionella, individuella lösningar för alla hårbehov. Naturliga aktiva ingredienser som högkvalitativa mjölk- och yoghurtproteiner, fruktextrakt och den patenterade ingrediensen Integrity 41® stödjer hårets naturliga skönhet.

Handla efter kategorier

milk_shake: 120 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

milk_shake grundades runt millennieskiftet av italienaren Ivano Panzeri. Namnet syftar på huvudingredienserna mjölk och yoghurtproteiner samt fruktextrakt, som påminner om en milkshake.
På grund av dess kompletta aminosyrainnehåll är mjölkprotein ett av de mest näringsrika proteinerna som bidrar till hårets struktur och styrka. I kombination med värdefulla fruktextrakt och andra värdefulla naturliga aktiva ingredienser får håret mer glans, mjukhet och fyllighet. Dessutom blir håret lättare att styla.

Produktsortimentet med behagliga dofter och konsistenser sträcker sig från rengöring och vård till hårstyling till tvättbara och permanenta färger.

Som varumärke vill milk_shake inte bara vara bra och skonsam mot håret, utan även stötta människor och miljö samt hylla mångfald. Varje år lanseras produkter i begränsad upplaga, där en del av intäkterna går till välgörenhetsorganisationer.