Biolage

Professionell till sin natur

Bra för dig - bra för ditt hår - bra för planeten. Biolage står för hållbar skönhet. Rena botaniska ingredienser, i kombination med den senaste vetenskapen och tekniken, ger de bästa, men ändå skonsamma, resultaten för alla hårtyper.

Handla efter kategorier

Biolage: 29 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Varumärket Biolage, som grundades av frisören och entreprenören Arnie Miller, har kombinerat teknik och natur sedan 1990.
Produkterna använder effekter och ingredienser från växter för att öka glans och naturlig skönhet. Den senaste tekniken och de senaste vetenskapliga rönen stöder detta. Beroende på behov får varje hårtyp djupt penetrerande, närande vård och skydd.
Biolages mål är att skapa trovärdiga och pålitliga produkter som förstärker hårets naturliga skönhet. Behoven hos alla hårtyper tas om hand. Högeffektiva, naturliga och växtbaserade ingredienser hjälper till att uppnå hälsosamma och exceptionella resultat.
Produktion och förpackning ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Därför gäller 3 huvudfaktorer för produktionen:

  • Cruelty-free: Varumärket har tilldelats Leaping Bunny-godkännandestämpeln av Cruelty-Free International.
  • Vegan: Alla formuleringar är veganska och innehåller inga ingredienser som härstammar från djur.
  • Återvunnen förpackning: Biolage Professionals vita signaturflaskor är tillverkade av 100 % återvunnen (PCR) plast (exklusive locket).

Naturliga formuleringar som är bra för dig och planeten.

Hitta allt det väsentliga som naturen har att erbjuda för ditt hår på labelhair.