Kroppsvård från Aveda

Förvandla ditt badrum till ett riktigt spa

Ta med dig din spaupplevelse hem med dina favoritprodukter för hud, hår och kropp. Lägg till rena stunder av lycka till din dagliga självvårdsritual. De hudnärande formlerna gjorda av naturligt framställda växtextrakt och oljor väcker dina sinnen med lugnande, avstressande eller upplyftande aromer.

  • Naturligt utsökt: Alla Aveda-produkter är fria från parabener, mineraloljor och konstgjorda färger. Endast de bästa naturliga ingredienserna används för att vårda och skämma bort din hud, hår och kropp.
  • Aromatiska upplevelser: Formlerna innehåller noggrant utvalda eteriska oljor som har en riktad effekt på dina sinnen. Njut av doften av lavendel för att lugna eller apelsin för att lyfta.
  • Lätt att använda: Produkterna är lätta att använda och lämpar sig för dagligt bruk. Unna dig lyxen med en spabehandling hemma idag.

Kropp: 20 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Vanliga frågor kring Aveda kroppsvård

Vad kan Aveda hudvårdsprodukter göra?
  • Aveda hudvårdsprodukter har lugnande, avstressande eller uppfriskande aromer som väcker dina sinnen och berikar din egenvårdsrutin med stunder av ren lycka.
Vilka naturliga ingredienser används i Aveda hudvårdsprodukter?
  • Några av de naturliga ingredienserna som används i Aveda-produkter inkluderar körsbärsblom, sötmandelolja, lavendel och certifierad ekologisk solros.
Är Aveda hudvårdsprodukter lämpliga för alla hudtyper?
  • Ja, Avedas hudvårdsprodukter passar alla hudtyper.
Vilka är de främsta fördelarna med Aveda hudvårdsprodukter?
  • De främsta fördelarna med Aveda produkter är att vårda och skämma bort din hud, hår och kropp med de bästa naturliga ingredienserna. Avedas produkter är också fria från parabener, mineraloljor och konstgjorda färger.
Vad gör de eteriska oljorna i Aveda kroppsvårdsprodukter?
  • De noggrant utvalda eteriska oljorna i Avedas formuleringar tilltalar dina sinnen och ger aromatiska upplevelser. Till exempel har lavendel en lugnande effekt medan apelsin är uppiggande.
Kan Aveda personliga vårdprodukter användas dagligen?
  • Ja, Avedas personliga vårdprodukter är lätta att använda och lämpar sig för dagligt bruk. De ger dig lyxen av en spabehandling hemma när du vill.
Kan jag använda Aveda-produkter på känslig hud?
  • Ja, Avedas produkter är formulerade med naturliga ingredienser och fria från hårda tillsatser, vilket gör dem lämpliga för känslig hud. Det rekommenderas dock att du utför ett lapptest innan du använder en ny produkt.

Upptäck Aveda kroppsvård för dina sinnen!