Hårvård från Aveda

Noggrant formulerad med växtbaserade ingredienser

Upptäck Avedas utbud av hårvårdsprodukter för ett friskt hår, designade för alla hårtyper. Oavsett om du vill reparera skador eller starta en ny fuktgivande hårvårdsrutin, har Aveda den perfekta produkten för att uppnå dina hårmål. Upptäck dina vårdfavoriter skräddarsydda för individuella hårvårdsbehov och hitta den perfekta matchningen för ditt hår.

Handla efter kategorier

Hår: 113 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Upptäck Avedas hårvårdssortiment, skräddarsytt efter dina individuella hårbehov

Botanical Repair™ är perfekt för hår som är skadat på grund av färgning eller styling. Den är formulerad med Avedas Pure-Fume™ botaniska arom och oljor, såsom bindningsförstärkare från majs, som kan hjälpa till att reparera och jämna ut håret. Ett annat alternativ är Nutriplenish™ schampo, som tillför fukt för torra hårtyper. Den är formulerad med granatäppleolja, certifierad ekologisk kokosolja, mangosmör och havreextrakt för att rengöra och tillföra fukt. Om du har tunt hår är Invati Advanced™ rätt för dig. Detta trestegssystem gör omedelbart hår tjockare, minskar håravfall och är gjort med naturliga ingredienser.

Lär dig mer om Aveda's Botanical Repair™

Reparera skadat hår med Botanical Repair™. Denna kraftfulla veganska linje hjälper till att stärka och skydda håret från framtida skador. Börja med det stärkande Botanical Repair™-schampot för att ta bort överflödig ansamling, talg och föroreningar. Följ med Botanical Repair™ Conditioner för att reda ut håret och förhindra framtida brott. Använd den intensivt stärkande Botanical Repair™-masken med en rik smörig krämformel som främjar glans och reder ut håret. Avsluta din rutin genom att sträcka sig efter Botanical Repair™ Leave-In Treatment för att skydda håret från värme upp till 232°C.

Lär dig mer om Avedas Nutriplenish™

Få återfuktad, superfood-infunderad hårvård för alla hårtyper med Nutriplenish™ från Aveda. Välj mellan Deep Moisture och Light Moisture schampo och balsam för att ge ditt hår näringsrik fukt och främja hanterbarhet. Skydda ditt hår från solskador med Nutriplenish™ Leave-in Conditioner, som även innehåller ett naturligt UV-filter.

Lär dig mer om Avedas Invati Advanced™

Vill du ha tjockare och fylligare hår? Lita då på Invati Advanced™ ! Baserat på 20 års forskning lovar serien tunt hår 53% minskat håravfall. Peeling för din hårbotten med Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo Light. Stärk ditt hår med Invati Advanced™ Thickening Conditioner, återuppliva din hårbotten med Invati Advanced™ Scalp Revitalizer och ge din hårbotten näring med Invati Advanced™ Intensive Hair and Scalp Masque för mer Volym.

Aveda Hårvård Vanliga frågor

Vilka typer av hårprodukter erbjuder Aveda?
 • Aveda erbjuder en rad hårprodukter som passar alla hårtyper.
Kan Aveda-produkter hjälpa till att reparera skadat hår?
 • Ja, Aveda erbjuder produkter speciellt utformade för att reparera skadat hår - Botanical Repair™-linjen.
Har Aveda fuktgivande hårvårdsprodukter?
 • Ja, Aveda har ett urval av återfuktande hårvårdsprodukter som återfuktar och ger näring åt håret - Nutriplenish™-linjen.
Hur hittar jag rätt Aveda-produkt för min hårtyp?
 • Aveda erbjuder skräddarsydda hårvårdssystem som täcker olika hårvårdsbehov så att du kan hitta den perfekta produkten för din hårtyp.
Är Avedas produkter lämpliga för alla hårvårdsbehov?
 • Ja, Avedas utbud av hårprodukter täcker olika hårvårdsbehov, så du kan hitta produkter som passar just dina problem.
Kan jag använda Aveda hårprodukter även om jag inte har några specifika hårproblem?
 • Hur som helst! Aveda hårprodukter är designade för att främja ett friskt hår, så de kan användas även om du inte har några specifika problem.
Är Aveda-produkter gjorda av naturliga ingredienser?
 • Ja, Avedas produkter är kända för sin användning av naturliga ingredienser som främjar hårets hälsa och vitalitet.
Vilket hårproblem passar Botanical Repair™ för?
 • Botanical Repair™ är designad för att reparera hår som skadats genom färgning eller styling. Det kan hjälpa till att reparera och jämna ut håret.
Vilka är huvudingredienserna i Botanical Repair™?
 • Botanical Repair™ innehåller Avedas växtbaserade Pure-Fume™-doft och oljor, inklusive en majsbaserad bindemedel som hjälper till att reparera håret.
Vad är Botanical Repair™?
 • Botanical Repair™ är designad för att reparera och stärka skadat hår. Samtidigt skyddar den veganska, högpresterande linjen mot framtida hårskador.
Hur hjälper Botanical Repair™ att reparera skadat hår?
 • Botanical Repair™-serien innehåller kraftfulla ingredienser som stärker håret och reparerar skador orsakade av olika faktorer som värmestyling, kemiska behandlingar och miljöpåfrestningar.
Finns det någon produkt på Botanical Repair™ som skyddar mot värme?
 • Ja, Botanical Repair™-serien innehåller den stärkande leave-in-behandlingen som ger värmeskydd för håret upp till 232 grader Celsius.
Kan Botanical Repair™-linjen användas på alla hårtyper?
 • Ja, Botanical Repair™-serien är lämplig för alla hårtyper och kan användas för att reparera och skydda skadat hår, oavsett specifika hårbehov.
Vad är Nutriplenish™?
 • Nutriplenish™ är ett hårvårdssystem berikat med superfoods. Den är designad för att ge näring och återfukta alla hårtyper samt texturer.
Vilket schampo, balsam eller mask ska jag välja från Nutriplenish™-serien?
 • Beroende på din hårtäthet kan du välja mellan Nutriplenish™ Deep Moisture (normalt till tjockare hår) eller Nutriplenish™ Light Moisture (tunt, finare hår).
Kan Nutriplenish™ användas på alla hårtyper?
 • Ja, Nutriplenish™ är lämplig för alla hårtyper och texturer och ger fukt och vård oavsett ditt hårs specifika behov.
Hur ofta ska jag använda Invati Advanced™-produkter?
 • Det rekommenderas att använda Invati Advanced™-produkter som en del av din vanliga hårvårdsrutin. Följ instruktionerna för varje produkt för bästa resultat, men vanligtvis kan de användas dagligen eller regelbundet.
Vilka fördelar erbjuder Invati Advanced™ för tunt hår?
 • Invati Advanced™ är ett trestegssystem som omedelbart gör håret tjockare, minskar håravfall från brott och är tillverkat av naturliga ingredienser.
Kan Invati Advanced™ användas på alla hårtyper?
 • Ja, Invati Advanced™ är lämplig för alla hårtyper och är speciellt designad för dem med tunt hår.

Upptäck Aveda hårvård för friskt hår! För dig på labelhair!